Apparaten en accessoires
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2525.7 mg
Eiwitten
48.4 g
Calorieën
2231 kJ /
533.2 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
51.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Tiramisu Smoothie
5min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Lamscurry
1u.
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Hollandaise saus
Geen beoordelingen